Politica de Livrare, Retur și Reclamații

LIVRAREA PRODUSELOR

 • Livrarea se face prin FAN CURIER și se aplică politicile acestui livrator. Termenul standard de livrare este de 4 zile lucrătoare după confirmarea comenzii.
 • Comenzile plasate vineri, sambata sau duminica vor fi trimise incepand cu lunea urmatoare.
 • Costul livrarii este transparent si este calculat automat la plasarea comenzii.

POLITICA PRIVIND RESTITUIREA SUMELOR ACHITATE SI CAZURILE IN CARE SE APLICA 

 •  Se restituie integral suma achitata doar in situatia in care plata a fost efectuata din eroare. In acest caz, pentru a beneficia de restituirea integrala a sumei achitate, se va transmite un e-mail la adresa: contact@plase-insecte.com, in termen de cel mult 24 de ore de la data efectuarii platii, in care se va specifica ca plata a fost efectua din eroare si Clientul nu doreste achizitionarea produselor pentru care a achitat.
 •  SC TERMOHUB CONSTRUCT SRL va restitui suma in cel mai scurt termen posibil, dar nu mai mult de 14 Zile.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 • Aveți dreptul de a vă retrage din contract pentru produsele comercializate, în termen de 14 zile calendaristice doar dacă acestea nu corespund măsuratorilor sau caracteristicilor cerute de dvs prin formularul de comanda. Intrucat fiecare produs este creat special pentru dvs, la comanda, nu puteti renunta la acesta decat daca nu îndeplinește condițiile de dimensiuni, culoare sau prezintă defecțiuni tehnice, care sa conducă la imposibilitatea montarii si folosirii sale corespunzătoare. Conform OUG 34/2014 art 16, lit c: ”Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;”.
 • Perioada de retragere expiră după 14 zile pentru produsele comercializate, începând din ziua în care intrați d-voastra  în posesia fizică a produselor, asa cum rezulta din documentele de transport.
 • Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, utilizând o declarație neechivocă prin e-mail la adresa contact@plase-insecte.com
 • Returnarea produsului/produselor comandate si livrate se va realiza exclusiv la adresa indicata la inceputul acestui document prin predarea personala a acestora de catre clientul cumparator ori prin expedierea lor, pe cheltuiala cumparatorului client, printr-o firma de curierat.
 •  Contravaloarea produselor comandate, livrate de SC TERMOHUB CONSTRUCT SRL si ulterior returnate de catre clientul cumparator, in conditiile sus-mentionate, se va restitui exclusiv prin transfer bancar, in contul personal al clientului cumparator, cu exceptia cazului in care acesta imputerniceste in scopul aratat o terta persoana, prin act autentic notarial, inscris care se va prezenta in original SC TERMOHUB CONSTRUCT SRL.
 • Acele produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid NU vor fi acceptate pentru returnare de catre SC TERMOHUB CONSTRUCT SRL, in conformitate cu OUG 34/2014 Art. 16 Lit. d.